Meny

Team Jarl 5:a i VM och 3:a i EM!

Njut av bildkavalkaden! Skrolla neråt!

English Version English Version

 

Till Bodypainting tillbaka

 

World Bodypainting Festival 2007 ägde rum i Seeboden, Österrike under en het vecka i juli. Festivalen firade 10 år och vi åkte dit för första gången.

80 kroppsmålarkonstnärer deltog i vår kategori pensel och svamp, med kvalning på fredagen 20/7 och final 22/7. Övriga kategorier är airbrush, special effects och fluoro awards.

Vi är stolta över att vara 5:a totalt i vår kategori och att vi finaldagen fick dagens andra högsta poäng, vilket vi delade med storheter som Mark Reid och våra idoler Wolfe Brothers.

 

 Fredagens tema var "The year 2525".

Söndagens finaltema var "Chaos vs Control"

Men redan på Onsdagen var det fest där man helt enkelt måste parta i medeltidsborgen Sommeregg, "Body Circus" - världens coolaste party! (Foto 1,3 Norbert Bauer och 2 fenstergucker.com)

World Bodypainting Awards ger varje konstnär med assistent (eller max tcå onstnärer) 6 timmar på sig att måla sin modell. (Foto 1,2 Karsten Skrabal och 3 Friedrich Jamnig)

Foto 1 Daniel Seiwald och 2 Friedrich Jamnig

Foto Gunnar Lo Jarl

Foto 1 Karsten Skrabal och 2,3 Norbert Bauer

Foton Daniel Janesch:

Efter att juryn bestående av sju erfarna, välrenommerade och framstående kroppsmålarkonstnärer/make-up artister har tittat ingående på hur man arbetat under dagen och sedan på resultatet blir det show och presentation på scen (Foto Hans Fantina):

Efter finalen och prisutdelningen är det party för alla deltagare och andra som varit med fram tills polisen kommer och säger stopp.

Copyright © jarlspantry.com